Aan de slag

Wat zijn uw behoeftes? 

Allereerst is het belangrijk om te weten wat uw behoeftes zijn. Om uw behoeftes te inventariseren en wat wij daarin kunnen betekenen is er de mogelijkheid om vrijblijvend een intakegesprek in te plannen. U kunt natuurlijk ook altijd bellen of mailen.   

Concept 

Na het intakegesprek kunnen wij overzichtelijk een concept aanleveren waarin staat wat wij kunnen betekenen voor u. Dit betreft de keuze uit de diensten: optimalisatie bedrijfsprocessen, virtueel assistent, digitale marketing en data analyseren. Het leveren van kwaliteit vinden wij belangrijk. Wij zullen er alles aan doen voor de juiste prijs-kwaliteit-verhouding.

Wat kunt u verwachten van een concept?

U krijgt een overzicht met een korte beschrijving wat de hoofdtaken zullen zijn of een globale uitwerking van de fases van een project. Ook worden de kosten hier direct weergegeven. Wij zijn hier erg transparant in en vinden dat u moet weten waar u voor betaalt. 

Samen bespreken wij het concept. Zodra u tevreden bent kunnen wij hiermee aan de slag.

Officiƫle samenwerking

Er wordt een samenwerkingscontract afgesloten om onze samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zodra beide partijen het contract hebben ondertekend kunnen wij spreken van een officiĆ«le samenwerking. Wij hebben enorm veel zin om aan de slag te gaan met uw vraagstukken.